Skip to main content

Een accountant

Accountant in de
Duin- en Bollenstreek

BLACC is de accountant voor (middel)grote en kleine bedrijven, startende ondernemers én voor particulieren. Het vaste adres in de Duin- en Bollenstreek voor al uw vragen op financieel, administratief, fiscaal en juridisch gebied.

BLACC is de financieel adviseur aan wie u alles kunt toevertrouwen op het terrein van accountancy, administratie en fiscaliteit. Zodat u niet wakker hoeft te liggen van alle vragen die door uw hoofd spoken. Uw financiële zaken zijn bij ons team in vertrouwde handen. Zowel zakelijk als privé.

Het vinden van de juiste oplossingen en het uitvoeren van het aanverwante werk kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Wij regelen alles voor u en zorgen voor een optimaal resultaat. Met als extra zekerheid dat u zich ondertussen kunt toeleggen op de activiteiten waar ú gelukkig van wordt.

Genomineerd voor de
Sterkste Schakel 2020

Genomineerd voor de sterkste schakel regio Rijnland 2020. Hier vindt u meer informatie over onze nominatie

BLACC
accountants en adviseurs

BLACC is een accountantskantoor voor het MKB uit met name de Duin- en Bollenstreek. Wij hebben ruim dertig jaar ervaring in het vak en zijn een bedrijf van deze tijd, voor ondernemers en particulieren, met alle (digitale) mogelijkheden die daarbij horen.

Kennis van financiële zaken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum ornare, tortor eu facilisis vulputate, orci nunc tempor ex, a hendrerit augue elit eu justo. Aenean pretium felis non condimentum congue. In interdum malesuada accumsan.

Geef uw financiële
administratie met
vertrouwen uit handen.