Skip to main content

Bedrijven

Met een goede financieel adviseur
heeft u uw zaak op orde. Wij kunnen
u daarmee van dienst zijn.

BLACC Accountant
en adviseur

Valkenburgseweg 62a
2223 KE Katwijk aan Zee
Telefoon: 071-3030141
Email: info@blacc.nl

Bedrijven en Organisaties

BLACC is de proactieve accountant en financieel adviseur voor het MKB in met name de Duin -en Bollenstreek. Van detaillisten en zakelijk dienstverleners tot industriële bedrijven en bouwondernemingen. En van ondernemers die meer grip op de zaak willen krijgen tot eigenaren die de zaak juist met beleid willen overdragen aan hun opvolger(s) of helemaal willen stoppen. Oftewel, van het starten tot het staken van een onderneming.

Kern van de bedrijfsvoering

Persoonlijk contact en wederzijds vertrouwen vormen de kern van onze dienstverlening. In onze beleving niet meer dan logisch, omdat we met u samenwerken aan zaken die de kern van uw bedrijfsvoering raken. Zodat we u kunnen helpen een nog betere en completere ondernemer te worden. Door op tijd de juiste vragen te stellen en ‘kort op de bal’ te spelen.

Voor al uw ondernemersvragen

Bent u net een nieuw bedrijf gestart, maakt u een doorstart, of is uw bedrijf al een gevestigde naam en wilt u doorgroeien? BLACC heeft het antwoord op al uw ondernemersvragen van financiële, administratieve, fiscale en juridische aard. We zijn bovendien niet alleen uw vraagbaak en sparringpartner, maar beschikken ook over de kennis, kunde én netwerk om het aanverwante werk uit handen te nemen.

Geef uw financiële
administratie met
vertrouwen uit handen.