Skip to main content

Accountancy

Met een goede financieel adviseur
heeft u uw zaak op orde. Wij kunnen
u daarmee van dienst zijn.

BLACC Accountant
en adviseur

Valkenburgseweg 62a
2223 KE Katwijk aan Zee
Telefoon: 071-3030141
Email: info@blacc.nl

Accountancy

Wij zijn een accountantskantoor dat zich inleeft in uw persoonlijke en financiële situatie, zodat wij in de rol van adviseur en uitvoerder een succesvolle bijdrage kunnen leveren om uw doelstellingen te bereiken. Daar gaat het uiteindelijk om.

Meer dan uw accountant

BLACC is als gevestigd accountant gespecialiseerd in het samenstellen van jaarstukken. Onze toegevoegde waarde daarbij is dat we verder kijken dan die verklaring, en daarbij rekening houden met wat in uw organisatie speelt.

Wij streven een samenwerking na waarin wij meer zijn dan ‘de accountant’, zodat we u kunnen helpen grip op de zaak te houden en eventueel de koers bij te stellen. Bij ons kunt u rekenen op de persoonlijke aandacht van een klein team met de kennis van een groot accountantskantoor.

Persoonlijke betrokkenheid

Wij zijn uw financieel adviseur die zelf het werk doet. De kern van onze dienstverlening is persoonlijke betrokkenheid. Of u nu een bedrijf (groot of klein) bent dat een overname overweegt, een startende ondernemer die hulp nodig heeft bij de belastingaangifte of als particulier gefundeerde plannen wilt maken voor uw oudedagsvoorziening.

Geef uw financiële
administratie met
vertrouwen uit handen.