Skip to main content

Een accountant die dichtbij u en uw onderneming staat.

BLACC is een accountantskantoor uit Katwijk voor ondernemers en particulieren in met name de Duin- en Bollenstreek. We zijn een klein team met de expertise van een groot kantoor.

Rian Blankert is de oprichter van en drijvende kracht achter BLACC (Blankert Accountant). Tot 2012 was hij partner van een groot regionaal accountantskantoor. Hij startte zijn eigen kantoor vanuit de overtuiging dat persoonlijke aandacht voor elke klant – zakelijk of particulier – de basis is voor een succesvolle toekomst.

Spil in het proces

Met dertig jaar ervaring in het vak kan BLACC als spil in het proces fungeren voor alle denkbare vraagstukken op financieel, administratief en fiscaal gebied. Naast een vakkundig, allround en ingespeeld eigen team beschikken wij over een uitgebreid netwerk van specialisten. Denk aan fiscalisten, juristen, notarissen en advocaten. En welke specialist(en) we ook bij uw vraagstuk betrekken, BLACC zal altijd (namens u) het proces bewaken en aansturen. Omdat we u kennen en weten wat u wilt. Niet alleen zakelijk, maar desgewenst ook persoonlijk.

Het verschil maken

Bij BLACC kunt u rekenen op een vast aanspreekpunt, korte lijnen, continuïteit en persoonlijke aandacht. Ons inlevingsvermogen, gecombineerd met onze kennis en ervaring, zorgt ervoor dat wij voor u het verschil kunnen maken. Dat wij alles kunnen regelen en zo uw zorgen uit handen nemen. Zodat ú alle tijd en energie kunt steken in de zaken waar u gelukkig van wordt.

“Wij voelen ons echt thuis bij BLACC. Ze kennen ons bedrijf van voor tot achter en denken actief met ons mee.”

Opdrachtgever uit Katwijk

Rian Blankert
Accountant Adviseur

Rian Blankert AA is directeur / eigenaar van BLACC. Ruim 30 jaar actief in de accountancy waarvan sinds 2005 als accountant. Rian is een generalist die met zijn jarenlange ervaring u en uw bedrijf kan adviseren en zo nodig kan koppelen aan de juiste specialist.

Floris Blankert
Assistent Accountant

Floris Blankert, is twee dagen in de week werkzaam binnen ons bedrijf als all-round medewerker. De andere dagen van de week werkt hij bij een recreatiebedrijf, waar hij naast de administratie en horeca voor allerlei werkzaamheden wordt ingezet.

Nieke van Rijn
Assistent Accountant

Nieke van Rijn is sinds 2015 een steunpilaar in onze organisatie. Vier dagen in de week beschikbaar voor uw zaken en vragen. Op vrijdag geeft zij rugdekking aan de onderneming van haar man. Je kan stellen dat zij als ondernemersvrouw de slagen van de zweep kent.

Robert Martin
Assistent Accountant

Robert Martin is als assistent-accountant sinds 2017 bij ons werkzaam en heeft jarenlange ervaring in onze bedrijfstak. Voor Engelstalige klanten is Robert het aanspreekpunt gezien zijn Amerikaanse roots. Robert is in zijn vrije tijd een fanatiek honkbalcoach.

Een netwerk van specialisten en partners voor specifieke vraagstukken

BLACC is uw sparringpartner en vraagbaak voor alles wat te maken heeft met accountancy, administratie, fiscaliteit en juridische kwesties. We helpen u als zakelijke of particuliere klant graag op weg over uiteenlopende zaken, van salarisadministratie, financieringen en bedrijfseconomische issues tot herstructureringen, overnames en vermogensplanning.

Uitgebreid netwerk van specialisten

Als generalist, met dertig jaar ervaring in de accountancy, hebben we een uitgebreid netwerk opgebouwd van specialisten in alle aanverwante vakgebieden; van juristen en fiscalisten tot notarissen en advocaten. Afhankelijk van het specifieke vraagstuk kunnen wij snel en eenvoudig de juiste specialist inschakelen.

Persoonlijke klik

Als klein accountantskantoor schenken wij graag veel persoonlijke aandacht aan u als cliënt. Vanuit die gedachte benutten we de kracht van ons netwerk. Met andere woorden: wanneer we voor het beantwoorden van uw vraag een specialist moeten inschakelen, zorgen we altijd voor een specialist die ook als mens bij u past. Vertrouwen begint tenslotte met een persoonlijke klik.

Betrouwbare doorverwijzing

Uiteraard blijft BLACC altijd uw eerste aanspreekpunt. Vanuit die rol doen wij een beroep op ons zorgvuldig opgebouwde netwerk en zorgen wij voor een betrouwbare doorverwijzing. Of het nu gaat om ontslagprocedures, beslaglegging bij wanbetaling of ingewikkelde belastingconstructies. BLACC kent de juiste wegen en blijft ondertussen altijd aan uw zijde staan.

Geef uw financiële
administratie met
vertrouwen uit handen.