Skip to main content

Startende ondernemers

Met een goede financieel adviseur
heeft u uw zaak op orde. Wij kunnen
u daarmee van dienst zijn.

BLACC Accountant
en adviseur

Valkenburgseweg 62a
2223 KE Katwijk aan Zee
Telefoon: 071-3030141
Email: info@blacc.nl

Startende ondernemers

De ene startende ondernemer wil een bedrijf opbouwen, een merk misschien wel, de ander blijft liever voor zichzelf werken. En natuurlijk kunnen de plannen weleens veranderen. Niemand heeft een glazen bol, ontwikkelingen in de markt of in uw persoonlijke situatie kunnen alles op zijn kop zetten.

Alles goed geregeld

Hoe verschillend alle (startende) ondernemers ook zijn, ze hebben allemaal gemeen dat ze hun zaken – financieel, administratief, fiscaal en juridisch – goed geregeld willen hebben. Niet alleen voor het voortbestaan en de groei van hun zaak, maar ook voor thuis. Dit betekent dat u als startende ondernemer wilt nadenken over zaken als arbeidsongeschiktheidsverzekering, pensioen en (tijdige) betaling van belastingen. Zaken waarover wij graag met u meedenken.

Tijd besparen

De startende ondernemer die alles goed voor elkaar wil hebben, is gebaat bij een financiële administratie die vakkundig is opgezet én op de juiste manier wordt bijgehouden. Een tijdrovende opgave, die BLACC graag uit uw handen neemt. Zo zorgen wij voor een basisadministratie die niet alleen voldoet aan alle richtlijnen, maar die ook past bij uw manier van werken. Wij faciliteren en stimuleren de inzet van alle moderne (digitale) middelen, maar kunnen rekening houden met uw voorkeur voor een traditionele(re) manier van werken.

Meedenken en meegroeien

BLACC zet altijd alles in het licht van het grote geheel. We kijken verder dan die ene vraag, die ene beslissing, die ene investering. Vanuit onze ervaring en kennis kunnen we een realistische inschatting maken van de impact van uw voorgenomen plannen. Op die manier denken en groeien wij graag met u mee.

Geef uw financiële
administratie met
vertrouwen uit handen.