Skip to main content

Administratie

Met een goede financieel adviseur
heeft u uw zaak op orde. Wij kunnen
u daarmee van dienst zijn.

BLACC Accountant
en adviseur

Valkenburgseweg 62a
2223 KE Katwijk aan Zee
Telefoon: 071-3030141
Email: info@blacc.nl

Administratie

De een vindt het handig om alles zelf digitaal aan te leveren, de ander komt binnen met de bekende schoenendoos vol bonnetjes. BLACC kan met iedere vorm van administratie uit de voeten. Wij hanteren de werkwijze die ú prettig vindt en wij doen wat u nodig heeft. Ook bij uw salarisverwerking/loonadministratie.

Moderne (digitale) mogelijkheden

Voor de administratie bieden wij alle (digitale) mogelijkheden van deze tijd, zodat u als ondernemer de ideale en meest efficiënte weg kunt bewandelen. Wij werken met handige boekhoudoplossingen (denk aan Twinfield, Basecone, WeFact) en kunnen – snel en eenvoudig – automatische koppelingen maken met andere systemen, zoals van uw belangrijkste leverancier(s) en brancheorganisatie.

Stap voor stap naar hoger niveau

Voert u de administratie liever op de traditionele manier? Of wilt u de administratie stap voor stap naar een hoger niveau tillen? Wat u wilt! Ieder in zijn of haar eigen tempo. Kom maar op met die schoenendoos, dat plastic tasje of die ordners.

Ons doel is uw administratieve zorgen uit handen nemen, zodat u met een gerust hart verder kunt met andere zaken. De manier waaróp wij u verder helpen, is de manier die administratief bij ú past. We doen wat u uitkomt. En wat die manier is, bepalen we in overleg met u.

Geef uw financiële
administratie met
vertrouwen uit handen.